UDMR-iștii se bat pentru funcții babane, maghiarii trăiesc în sărăcie. Bogdan Huja, liderul PRM Cluj, și colegii săi îi ajută pe nevoiași

În timp ce la Cluj-Napoca liderii UDMR își împart funcțiile la congresul partidului, fără să se gândească la cei pe care îi reprezintă, așa numiții extremiști de la Partidul România Mare îi ajută pe ungurii săraci din județ și nu doar pe ei. Bogdan Huja, președintele PRM Cluj și Cătălin Adămuță, vicepreședinte PRM Cluj, au demonstrat că omenia trece dincolo de barierele politice.

Cei doi lideri ai Partidului România Mare – filiala Cluj, Bogdan Huja și Cătălin Adămuță au vizitat și o familie de unguri din localitatea clujeană Aghireșu. Vizita la Aghireșu s-a făcut în cadrul unei campanii de ajutorare a oamenilor nevoiași.

Bogdan-Huja-Catalin-Adamuta-PRM Cluj (1)Cătălin Adămuță, stânga – Bogdan Huja, dreapta

Tinerii politicieni au demonstrat astfel că membrii din UDMR nu se gândesc la cei pe care se bazează când cer voturi.

O familie amărâtă a primit ajutorul tinerilor politicieni chiar în ziua în care la Cluj-Napoca se împărțeau funcțiile la Congresul UDMR. Acțiunea celor din PRM distruge mitul potrivit căruia ungurii se ajută întrei ei.

Bogdan-Huja-Catalin-Adamuta-PRM Cluj (4)Trăiesc dintr-o pensie

La familia Batka din Aghireșu nu a trecut pragul un ungur, ci un român. Femeia este oarbă aproape de tot, nu are nici măcar un leu pensie, iar cea a soțului soțului ei merge în mare parte pe medicamente. Au primit ajutoarele cu mare bucurie.

Bogdan-Huja-Catalin-Adamuta-PRM Cluj (2)Mai mult de jumătate din pensie se duce pe medicamente

„În timp ce UDMR-istii îsi împart ciolane si functii în inima Transilvaniei, oamenii pe care ar trebui sã-i reprezinte în Parlamentul României, trãiesc de pe o zi pe alta.

Eu, impreunã cu alti membri ai PRM CLUJ, am continuat o actiune caritabilã, începutã cu luni în urmã, de ajutorare a românilor, indiferent de etnie.

UDMR-istii ar trebui sã lase deoparte subiecte ce tin de domeniul STIINTIFICO-FANTASTICULUI, gen autonomia unor zone ale Ardealului si ar putea sa facã ceva pentru ajutorarea oamenilor pe care CICÃ îi reprezintã.

Cazul familiei domnului Batka Ludovic, din Aghires (Cluj) nu este singular. Trebuie sã ne ajutãm unii pe altii cât mai mult, sã dãm dovadã de solidaritate indiferent de etnie, vârstã sau zonã.
Vom continua aceste actiuni si oricine doreste sã facã o donatie de orice fel este binevenit”, a scris Bogdan Huja pe pagina lui de Facebook.

Lasa un comentariu