Liderul PRM Cluj, Bogdan HUJA, posibil candidat la Primăria Clujului

bogdan-hujaZiua Naţională a României şi împlinirea a 97 de ani de la înfăptuirea României Mari, au fost marcate şi la Cluj printr-o festivitate onorată de participarea a mii de cetăţeni clujeni, a oficialităţilor locale, ale unor instituţii publice, militare, inclusiv ale reprezentanţilor partidelor politice din eşichierul politicii româneşti actuale.

La ceremonia de anul acesta au fost prezentate echipamentele din dotarea Ministerului Afacerilor Interne, si a fost onorata de reprezentanţi ai Diviziei 4 Infanterie “Gemină”, de trupe ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Septimiu Mureşan”, ale Serviciului Român de Informaţii Cluj şi  ale Crucii Roşii Române, ale Poliţiei Locale, Jandarmerie şi altele. Remarcăm, totodată, prezenţa în publicul participant a reprezentanţilor în retragere ai Armatei Române, precum şi ale celorlalte unităţi militare din judeţ.

Un aspect interesant l-a reprezentat faptul că de Ziua Naţională a României, pentru prima dată, după 19 ani, pe lângă alţi vechi membri marcanţi ai partidului, delegaţia PRM Cluj, care a depus jerbele de flori, a avut în frunte un alt preşedinte faţă de cel cu care am fost obişnuiţi, în persoana tânărului Bogdan Nicolae HUJASe presupune că Huja ar opta pentru Primăria Clujului la alegerile viitoare, însă nu şi-a anunţat candidatura, oficial, până în prezent. Printre cei care au luat parte la ceremonie, din vechea gardă a PRM-ului, s-a numărat şi dr. Dan Brudaşcu, viitor candidat la şefia Consiliului Judeţean Cluj în 2016.

De asemenea, după depunerea jerbelor de flori şi a păstrării unui moment de reculegere în faţă statuii Marelui Tribun Avram Iancu, membrii PRM au asistat la  intonarea Imnului României şi la Paradă Militară.

Lasa un comentariu